Спорт

ЂОКОВИЋ ЈЕ МОГАО СВЕ ДА ИХ ПРЕВАРИ

Чувени тренер Патрик Муратоглу објаснио је свима зашто је Ђоковић јединствен у свету „белог спорта“

Пзнати тениски стручњак, власник академије и тренер Серене Вилијамс, опет је стао на стану Новака Ђоковића и није штедео лепе речи на рачун Србина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како каже искусни Муратоглу, Ноле је могао да превари власти у Аусталији и да без проблема добије документ у Србији на ком пише да је вакцинисан и да тако уђе у било коју државу и наступи најјачим светским турнирима.

Ипак, он то није урадио и по њему то је за сваку похвалу тоистиче Француз.

– Да је то учинио могао је да игра на сваком турниру и да буде у позицији да постане највећи играч икада, али није то учинио. Одбио је да вара. Кажем, за њега би то било лако, нема шансе да би га ухватили. Не би му било тешко да нађе неког доктора у Србији и да то учини! Једна од највећих критика на Новаков рачун јесте да није аутентичан, да игра само зато што жели да буде вољен и да не показује своју праву личност. Ја сматрам да је истина потпуно другачија, пример је пандемија коронавируса. Сматрам да би неко попут Ђоковића врло лако могао да пронађе некога ко ће да потпише да је вакцинисан иако није и да људи за такву превару никада не би сазнали.- рекао је Муратоглу!

Објаснио је и да је српски ас човек који остаје при својим ставовима и чија дела више говоре од речи. Ђоковић је одбио и новац једне компаније која се бави производњом видео-игрица и то зато што сматра да су оне штетне по најмлађе.

– Новак је једини врхунски тенисер који је одбио дати права на коришћење свог лика за видео-игрице, јер сматра да игрице нису добре за децу. Одбио је новац и то је нешто посебно. Можда је направио неке грешке у комуникацији, али ја верујем да дела говоре више од речи.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс