Свет

НЕВЕРОВАТНА ПРОРОЧАНСТВА БАБА ВАНГЕ: Ево шта је рекла о Путину и Русији

Фото: Јутјуб

Бугарска пророчица Баба Ванга о којој бруји већина светских медија, погодила је до сада доста тога, а пре смрти је имала нешто да каже и за Русију и Путина.

О Баба Ванги ових дана пишу и битански медији, а „Мирор“ који подсећа да је погодила исход Брегзита, истиче да је пророчица која је умрла 1996. године пред сам крај свог живота дала прогнозу о Владимиру Путину и Русима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, како пише британски таблоид, Баба Ванга је својевремено истакла да ће Владимир Путин и Русија доминирати светом.

После састанка са писцем валентином Сидоровим 1979. године, она је рекла:

Сви ће се отопити као лед и нестати, само једно неће – Владимирова слава, слава Русије. Нико не може да заустави Русију. Све препреке ће да уклони испред себе и постаће господар света – навела је Ванга.

Непосредно пре смрти, Баба Ванга је још једном предвидела славну будућност Русије, а такође је истакла и оптимизам по питању нуклераног рата.

Шта је све погодила и омашила?

Баба Ванга је 1989. рекла: „Ужас, ужас! Америчка браћа ће пасти, након што их нападну челичне птице. Вукови ће завијати у жбуњу и шикљаће невина крв.“

Дана 11. септембра 2001. године, авиони које су отели исламски екстремисти ударили су у Светски трговински центар у Њујорку, убивши хиљаде људи.

Европа ће престати да постоји

Према Баби Ванги, континент ће престати да постоји до 2016. године, а све што ће остати биће празни простори и пустош, готово лишени било каквог облика живота.

Очигледно није баш тачно, али Велика Британија јесте гласала за излазак из ЕУ 23. јуна 2016. године, што је изазвало много превирања.

Она је наводно рекла да ће екстремисти користити хемијско оружје против Европе (или можда нервни агенс).

Барак Обама ће бити последњи председник САД

Баба Ванга је предвидела да ће 44. председник САД бити Афроамериканац, али је такође додала да ће он бити последњи.

Тврдила је да ће он напустити функцију у време када ће земља бити у економској рушевинама и да ће постојати огромна подела између северних и јужних држава – као што је био случај током Америчког грађанског рата.

Чинило се да је Баба такође предвидела да ће 45. председник Сједињених Држава – за кога сада знамо да је Доналд Трамп – бити суочен са кризом која ће „срушити земљу“.

Њено језиво предвиђање каже: „Сви ће полагати наду у њега да ће то окончати, али ће се догодити супротно; он ће срушити земљу и сукоби између северних и јужних држава ће ескалирати.“

Неки спекулишу да би референце на „север и југ“ могле да означавају Северну и Јужну Кореју.

Трећи светски рат

Бабина предвиђања су поново размотрена након што је још један мистик, који је очигледно прорекао председниковање Доналда Трампа, тврдио да зна тачан датум почетка Трећег светског рата.

Самопроглашени „божји гласник“ Орасио Вилегас верује да ће нуклеарни рат избити на 100. годишњицу посете Госпе од Фатиме.

Видовњак тврди да је замислио да ће Трамп победити на америчким изборима још 2015.

Он је наводно предвидео да ће бизнисмен милијардер постати „краљ илумината“ који ће „увести свет у Трећи светски рат“.

Цунами на Дан бокса 2004

„Хладни региони ће постати топли… и вулкани ће се пробудити.

„Огроман талас ће прекрити велику обалу прекривену људима и градовима, и све ће нестати испод воде. Све ће се отопити, баш као лед.“

Кина се диже

Према пророчици, Кина ће 2018. године постати светска сила.

Вероватно је овде неколико година јер је Кина већ економска и војна сила.

Такође очигледно имамо промену у Земљиној орбити да бисмо се радовали времену пре 2023.

Златно доба

Биће створен нови извор енергије и глобална глад ће почети да се искорењује између 2025. и 2028. Биће лансирана свемирска летелица са људском посадом за Венеру.

Од 2033. до 2045. године поларне ледене капе ће се отопити, узрокујући пораст нивоа океана.

Клонирање органа

Баба Ванга је предвидела да ће телесни органи бити клонирани до 2046. године и то би био најлакши метод лечења.

Црвена и зелена

Између 2072. и 2086. бескласно, комунистичко друштво ће напредовати руку под руку са тек обновљеном природом.

Марс напада!

Много тога се дешава од 2170. до 2256., укључујући колонију на Марсу која постаје нуклеарна сила и захтева независност од Земље, успостављање подводног града и откривање нечег „ужасног“ током потраге за ванземаљским животом.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс