Свет

ТУГА! Управо је саопштено: Убијен бивши репрезентативац! Имао је само 42 године!

Нападачи су га убили испред локала у Паризу

Бивши аргентински интернационалац Федерико Арамбуру (42) убијен је у ноћи са петка на суботу у главном граду Француске, Паризу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Некадашњи репрезентативац (22 наступа) у рагби униону, који је играо за Глазгов Вориорсе, Бијариц, Перпињан и Дакс, био је у Паризу из приватних разлога.

На позицији центра или крилног играча два пута је био шампион Француске са БО 2005. и 2006. године, живео је у Баскији, а у понедељак је требало да отпутује у родну Аргентину.

Како преноси „Л’Екип“, трагедија се догодила у раним јутарњим сатима испред једног ноћног локала у округу Мабилон у Паризу.

Уводни детаљи истраге наводе на то да је избила свађа између четири особе, укључујући Федерика Мартина Арамбуруа, који је био у пратњи пријатеља, пре него што су протагонисти раздвојени.

На крају су се двојица мушкарца вратила испред дотичног бара и неколико пута пуцала из пиштоља у Аргентинца, чиме су га усмртили.

Одмах је направљен увиђај, а на лице места рано ујутру је изашао судија париског тужилаштва, док су двојица осумњичених за злочин и даље у бекству.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс