Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ХИТНО УКЉУЧИО: Има нове информације, тичу се Периша

Познати новинар Црне хронике Младен Мијатовић објаснио је где је тачно пронађено тело младића, за које се претпоставља да је Матеј Периш, а које је јутрос извучено из Дунава.

Наиме, како је Мијатовић прецизирао тело је пронађено око 9.30 сати на 1.165-ом километру реке Дунав на десној обали код Ада Хује у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Велика је вероватноћа да је у питању тело Матеја Периша, хрватског држављанина који је нестао 31. децембра прошле године. Он се званично од тада води као нестало лице односно од тренутка када су његови пријатељи пријавили његов нестанак – рекао је Мијатовић.

Он је додао да је полиција на месту где је тело извучено из воде обавила увиђај.

– Увиђај је објављен у присусутву заменика јавног тужиоца у Београду. Након увиђаја тело је пренето на Институт за судску медицину где ће бити урађена обдукција, ДНК анализе, и све што је неопходно како би се утврдио идентитет пронађеног тела али и узрок смрти – објаснио је Младен Мијатовић и додао да је велика је вероватноћа да је реч о несталом малдићу из Сплита, али и да је потврђено оно што је управо он говорио пре пет месеци.

Послушајте шта је још Мијатовић рекао:

Извор: srbijadanas.com