Свет

РУСИЈА МОЖЕ ДА ЗБРИШЕ НАТО ЗА ПОЛА САТА: Путинов човек открио циљ инвазије у Украјини

Шеф Роскосмоса Дмитриј Рогозин рекао је да ће у случају нуклеарног рата земље НАТО алијансе бити уништене од стране Русије за пола сата.

Један од најближих сарадника Владимира Путина, Дмитриј Рогозин, шеф свемирске агенције Кремља, Роскосмос тврди да би Русија могла да уништи све земље НАТО-а „за пола сата“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рогозин је такође признао да је циљ Русије да победи „непријатељске“ земље и збрише Украјину са мапе.

У нуклеарном рату, ми ц́емо уништити земље НАТО-а за пола сата. Али то не смемо дозволити, јер ц́е последице размене нуклеарних удара утицати на стање наше земље“, изјавио је Рогозин.

„Због тога ц́емо овог економски и војно моц́нијег непријатеља морати да победимо конвенционалним оружаним средствима“, додао је шеф свемирске агенције Кремља.

Он је упозорио: „Само постојање Украјине одвојене од Русије ц́е је неминовно претворити у анти-Русију и одскочну даску Запада за агресију на наш народ. Због тога оно што ми зовемо специјална војна операција надилази свој изворни смисао и географију.

Оружане снаге Украјине су потрошно топовско месо за НАТО. Они су само оператери обучени од стране инструктора НАТО-а који притискају полуге и дугмад НАТО оружја“, рекао је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Мондо