Србија

КРВНИЧКИ ПРЕБИЛА ДЕТЕ, РАСПИСАНА ПОТРАГА ЗА ЊОМ! Ево где се сада налазе деца

Процурио је узнемиријућ снимак на коме се види мајка која бесомучно бије мало дете, након чега је реаговао Центар за социјални рад.

Друго основно јавно тужилаштво у Београду је одмах након сазнања о видео-снимку насиља над дететом сазвало ванредни састанак у сарадњи са Центром за социјални рад и полицијском станицом Гроцка одмах предузело све мере у циљу утврђивања свих околности везаних за овај догађај и заштиту детета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Резултат ванредног састанка Групе у Београду јесте да су утврђени идентитети свих учесника догађаја, да су два детета прегледана код лекара током ноћи, после чега су измештена из породице у одговарајућу установу социјалне заштите, а да је за мајком расписана потрага, с обизром да није доступна државним органима.

Мајци одузета деца
Жени која је бесомучно тукла трогодишњу девојчицу, ноћас су одузета деца. „Ноћас је дошла полиција са људима из Центра за социјални рад и одвели су децу“, потврдио је супруг жене која је тукла њихово дете. Они имају и једногодишњег дечака, који је такође ноћас измештен из породице.

У Центру за социјални рад је заказан разговор. Како медији сазнају од мештана Гроцке, ову жену често виђају по граду како са децом проси. Подсетимо, Србију је потресао језиви снимак на коме мајка крвнички туче дете и изговара страшне претње.

„Ово ти је за Зорана. Због тебе је наш Зоран у затвору. Милице, зашто дираш Зорана“, говори жена док крвнички удара шаком дете по глави. Жена у једном тренутку девојчицу, која се гуши у сузама, баца на под и наставља са претњама. „Још нисам завршила, дођи овамо, нисам завршила, немој да те јурим. Ако ти дођем готова си“, изговара жена са снимка.

 

 

Извор: Блиц, Мондо