Србија

МИНИСТАРКА СЕ ОПРОСТИЛА ОД ФУНКЦИЈЕ У ВЛАДИ

Татјана Матић, досадашња министарка трговине, туризма и телекомуникација, ресора који ће у новој влади бити подељен, потврдила је, између редова, писање Курира да неће бити део новог кабинета у Немањиној 11.

Она се на Инстаграму захвалила свима на подршци и пожелела срећу свима који ће наставити посао у ресору који је водила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Од срца сам захвална свима који су нас подржали у раду, разумели наша стремљења, свима који виде и осећају вредност достигнућа и резултата које смо остварили. Хвала драгим колегама који су неуморно радили у својим пољима да Србија непрестано иде ка максималним резултатима. Хвала грађанкама и грађанима РС на стрпљењу, поверењу и сарадњи. Није увек било лако, али заједно смо успели! Хвала и мојој породици и пријатељима на бескрајној љубави и разумевању. Резултати које смо остварили чврст су темељ који смо положили за још веће успехе – написала је она на Инстаграму уз бројне фотографије настале током радних задужењаи додала:

– Могућност да служим народу и држави Републике Србије једна је од највећих привилегија у мом професионалном животу на којој ћу бити захвална увек. Свима који настављају да раде на важним питањима у областима трговине, туризма и телекомуникација желим мудрост, срећу и марљивост за постизање још бољих резултата и још већих успеха којима ће нас водити у будућност!

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс