Србија

МОЋНА ПОРУКА АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА ЧИТАВОЈ СРБИЈИ! Ове речи ОДЗВАЊАЈУ

Фото: Јутјуб

Александар Митровић отворено је причао о лошим стварима у игри после меча против Бразила:

– Идемо даље! Све зависи од нас и то је то. Мислим да је још рано за неке анализе, али мало смо физички пали, недостајало нам је и агресивности… – почео је причу Митар и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Гол Бразила је висио у ваздуху, нисмо одговорили на њихов јак темпо. Играли смо против једне од најбољих екипа на свету. Боље да изгубимо сад, него у наредне две.

Што се тиче здравља Митровића, он је био потпуно јасан на ту тему:

– Па, здрав сам, чим сам играо. Наравно, осети се сигурно да нисам играо претходних недеља и да нисам на максимуму, али здрав сам свакако.

Следе Камерунци…

– Идемо на победу. Видећемо шта се десити. Све зависи од нас, није ово како смо желели, али идемо даље. Било је и неких позитивних ствари. Биће скроз дугачији меч против Камеруна. Не треба плакати за просутим млеком и даље зависи све од нас. Сигурно да ће бити лакше за игру против Камеруна, него што је био случај сада са Бразилом.

Још мало о физичком паду у другом полувремену.

– Мало смо физички пали, нисмо имали добар притиска на лопту. Можда је разлог и што нисмо играли претходни недеља. Нисмо били опасни генерално, као што знамо да будемо. Фалио је тај завршни пас и безобразлук који смо иначе имали.

 

Извор: Курир