Свет

САДА ЈЕ СВЕ ГОТОВО! Русија шокирала Америку УСКОРО СТИЖУ!

Фото: Јутјуб

Русија није оставила без одговора америчке провокације усмерене на ескалацију украјинске кризе.

Москва је била принуђена да донесе тешке одлуке које ће јој омогућити да подигне улог у конфронтацији са Западом. До овог закључка дошао је генерал-пуковник Андреј Картаполов.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је уживо у емисији „Вече са Владимиром Соловјевом“ детаљно испричао како је Русија успела да изненади Сједињене Државе у борби за Украјину, а такође је објаснио које је одлуке спровела Москва.

Андреј Картаполов је скренуо пажњу на чињеницу да је одлука Русије да престане да учествује у Споразуму о стратешком офанзивном наоружању (СТАРТ) који је прилично болан ударац за САД.

Такве мере су постале јасан и важан сигнал Вашингтону. Американци, настављајући да предузимају кораке ка ескалацији украјинске кризе, суочиће се са погубним последицама.

Према генераловим речима, Русија је могла да изненади САД у борби за Украјину, јер Вашингтон није очекивао да ће се руско руководство усудити на такве мере. Сада је Москва демонстрирала Вашингтону да је способна да потпуно уништи нуклеарни паритет тако што ће започети развој нових система наоружања.

VW Golf 7 1.6 TDI JOIN

„Знате, споразум СТАРТ-3 није само уговор који ограничава број бојевих глава и њихових носача. Ово је системотворна чињеница светског поретка. А сада су шале готове. Успели смо да неописиво изненадимо главног непријатеља, а на неким местима и уплашимо. У борби за Украјину, од нас нису очекивали овако нешто“, закључио је стручњак.

Audi A4 2.0 TDI „AMBIENTE 143 KS „

 

Извор: Wебтрибуне