Свет

УЗБУНА У КИНИ! Војска подиже борбене авионе

Непознати летећи објекат уочен у источнокинеском мору у провинцији Шхадонг, тврде кинески медији.

Пошто су САД обориле три кинеска објекта за осматрање од чега је један био балон, а два неидентификована летећа објекта, сада је и Кина на свом небу регистровала НЛО.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наравно о томе је јавио кинески Глобал Тимес да је непознати летећи објекат уочен у источнокинеском мору у провинцији Шхадонг у близини обале гради Рижао у истоименој провинцији.

За сада никакве званичне потврде кинреских власти нема о томе шта је уочено, али се по друштвеним мрежама већ шире гласине да су кинески борбени авиони Ј-20 спремни да крену у обарање.

Подсетимо 2. фебруара САД саопштиле су да је на небу изнад Монстане у близини базе интерконтиненталних балистичких ракета уочен непознати шпијунски балон за који су војне власти тврдиле да је кинески.

После пар дана балон је оборен, а сличне појаве ређале су се и наредних неколико дана, последњи у суботу касно увече над Канадом и у петак на небу изнад Аљаске. За та два објеката стоји и наље ознака НЛО неидентификовани летећи објекат. Да ли је био у питању балон или нешто друго за сад није познато.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/ sd.rs

Ознаке