Србија

ШОКАНТНО! Политичар ухапшен оптужује се за СИЛОВАЊЕ девојке у Новом Саду!

Бивши политичар и кандидат на парламентарним изборима 2020. године С. Е. (42) ухапшен је јуче у Новом Саду због сумње да је силовао једну девојку из Куле.

Како незванично сазнајемо, девојка је у полицији рекла да се са С. Е. упознала преко Фејсбука те да ју је он 8. марта позвао на пиће. Он јој је наводно обећао да ће јој помоћи да пронађе стан и посао и под изговором да је свуда гужва због прославе Дана жена, одвео је у свој стан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тамо је наводно затражио од девојке да имају сексуални однос што је она одбила а он ју је наводно потом употребом силе на то приморао. Девојка је успела након тога да побегне из стана и затражила је помоћ од пролазника који су је одвели у полицију.

Полиција је обавестила тужилаштво о читавом случају, оштећена девојка је обавила гинеколошки преглед и приликом испитивања навела ко је напасник тако да је С. Е. јуче ухапшен и одређено му је полицијско задржавање до 48 сати и он ће уз пријаву да је починио кривично дело силовање у законском року бити приведен у новосадско Више јавно тужилаштво на саслушање.

Иначе, С. Е. је дипломирани политиколог за међународне односе, магистар и доктор економских наука.

 

 

Извор: Блиц