Свет

ТОТАЛНИ ХАОС! Изазван државни удар и то само две недеље након овога…

Пре две недеље, руски министар спољних послова, Сергеј Лавров, посетио је афричку државу Судан.

Једна од тема о којој се разговарало, је Руска поморска база на Црвеном мору. Ево нас две недеље након те дискусије, САД су подстакле војни удар у Судану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски споразум је заврљачен кроз прозор. Ето како су САД потпуно немилосрдне. Нашој ЦИА-и су биле потребне само две недеље, да се све то догоди.

Видите, када САД не могу да добију оно што желимо мирним путем, или митом, ми подстичемо рушење владе целе земље.

Све се своди на моћ. САД су „Топ Дог“ ове планете, а људи који воде САД неће „дозволити“ било коме другом да нас свргне.

Људи који воде нашу владу изгледа да су спремни да ураде, шта год да је потребно, само да задржимо своју моћ. Економске санкције, трговински рат, изборна превара, подмићивање, или као што то сада видимо на примеру Судана- обарање владе.

Зато се велики део света дистанцира од нас, и од наше валуте.

Ако се амерички народ не уједини да заустави начин на који наша влада функционише, бојим се, да ће наша земља бити заустављена насилно- руским нуклеарним пројектилима.

Какав избор остављамо Русима? Нећемо их оставити на миру. Деценијама окружујемо њихову земљу са све више и више чланица НАТО-а, које све тада почињу да окрећу ракете на Русију.

Разбијамо земље — попут Сирије — које су у савезу са Русијом. Преузимамо земље које не можемо навести да се придруже НАТО-у (Украјина), а када Русија покуша да мирно преговара о поморској бази на Црвеном мору са Суданом, ми онда рушимо суданску владу.

Шта год да уради Русија, ми се мешамо. Понекад мирно и легално, али углавном путем мита и силе.

Пре или касније, Руси ће схватити да САД једноставно неће стати, неће мирно коегзистирати.

Када се то схвати, Русији ће остати само један избор- или потпуно уништити Сједињене Државе, или капитулирати пред њима.

Глупани који нападају америчку владу, због недовољне агресије, мисле да ће Русија капитулирати. Мислим да ће Русија притиснути дугме за лансирање.

 

 

Извор: Wебтрибуне