Србија

ЦАРИНИК У ШОКУ: Наташа се враћала из Грчке са породицом, када су дошли на границу настао је мук

Фото: јутјуб

Љубав Срба према грчком мору датира деценијама уназад, а како је било путовати, ономад, у она нека друга времена када је само једна граница била између нас и старих Хелена, најбољи опис је дала једна Наташа.

Наиме, она је у подужој објави објављеној унутар групе „Грчка инфо“ испричала једно од анегдота са породичних путовања, у којем је цариник на крају у неверици пропустио ауто у којем се налазила она са родитељима и сестром пут Југославије. Како је написала, све је било крцато да није могла игла да падне, јер се куповало како за кућу, тако и за школу, па и за сам аутомобил.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ево овако је то некад било… Док је Бог ходао земљом а ми путовали са Титовим пасошом. Ћале вози целу ноћ, па се ујутру до подне чекало сатима код Грка на граници јер смо сви попуњавали неке њихове дебилне анкете ручно, а преко Југе братство и јединством на Ђевђелију стизали су из целе Европе.

Цариник остао у шоку када је видео шта све имају у колима

Кад улазимо, и кад се враћамо југословенски цариник не може да верује шта је све успела госпођа мајка да накупује и стрпа у кола: 20 кила кафе 2 бунде 3 лустера 4 амбасадор ћебета 40 метара завеса, фармерке сваком по 2 комада патике сваком, школски прибор за до краја школовања нека се нађе, античке вазе и сувенири, пар литара метаxе, ауто делови сви замењени и по један од сваког за резерву, аутокасетофон и испод свега тога сестра и ја.

Шта имате да пријавите гледа и не верује. Жену – каже ћале. Цариник се насмеје и каже терај братко ти си већ кажњен. Ћале и кева не разговарају док се не поједе лепиња са кајмаком у Предајанима.“, написала је она на крају своје објаве, која је пробудила сету код свих заљубљеника у грчко море.

Извор: Курир.рс/Блиц