Србија

СТРАВИЧАН СУДАР НА НОВОЈ ОБИЛАЗНИЦИ! Возио у супротном смеру, па се закуцао у ауто који му је долазио у сусрет (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

На новој обилазници око Београда, којом се јуче провозао и наш председник, а која се протеже од Стражевице до Бубањ Потока данас се догодила застрашујућа саобраћајна незгода.

Наиме, возач црног аутомобила је снимљен како вози у супротном смеру, а шокирани очевици, који су возили у својој траци, одмах су дохватили телефоне и почели да сн имају шокантан призор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У једном тренутку, нажалост сасвим очекивано, црни аутомобил се, након што је избегао неколико сигурних удеса, закуцао у једно путничко возило, које је ишло својим путем.

– Опасном вожњом у контра-смеру изазвао удес на новој обилазници. Судар се десио после излаза за 1000 ружа. – наводи се у објави на Инстаграм профилу “мој_бео_град_”.

Детаљи ове саобраћајне незгоде још увек нису познати, а на снимку се јасно види и ауто полиције, који прати возило из друге траке.

“Да ли је реалан овај“, “Како?!“, “Ајме будале, није знао да је пуштен саобраћај у оба смера“, “Да ли је реално ово, ко њима да дозволу?“, само су неки од коментара шокираних корисника испод објаве.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Извор: