Спорт

БРИТАНСКИ НОВИНАР ПОКУШАО БЕДНО ДА ИСПРОВОЦИРА НОВАКА: Ђоковић га МРКО ПОГЛЕДАО па му запушио уста! (ВИДЕО)

Многи су једва дочекали да виде Новака на коленима…

Србин није успео да испише нове странице историје на Вимблдону. После десет година доживео је пораз на Централном терену и тако пропустио сјајну прилику да изједначи рекорд Роџера Федерера и осми пут у каријери освоји шампионску титулу у Лондону.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очекивано, пораз Србина обрадовао је његове хејтере широм света, посебно Британце који никада нису крили свој анимозитет према најбољем тенисеру свих времена.

Тако је један британски новинар на конференцији за медије провокативним питањем покушао да испоровоцира српског тенисера.

Акценат је ставио на тренутак у ком је Новак сломио рекет, како би Србина представио у негативном светлу. Тражио је да говори о изливу беса који је имао на терену, али Новак није насео на бедни покушај провокације.

Мрко га је погледао, мирно саслушао питање и господски одговорио:

„Не желим да причам много о томе. Била је фрустрација, јер сам у другом гему имао брејк лопте. Неколико тешких поена, играо је изузетно, брејкнуо је мој сервис и то је било довољно да освоји пети сет. Није био добар тренутак за то“, рекао је Ђоковић.

Британац је био упоран, инсистирао је да прича ломљењу рекета, али Србин је остао доследан:

„Као што сам рекао, добио сам неке епске битке које сам можда могао да изгубим раније у финалима. Наравно да сада боли, али свака част Карлосу, одиграо је сјајно у битним моментима“, ставио је тачку на дискусију српски ас.

Питање новинара и Новаков одговор можете погледати на 1:15.

Извор: Курир спорт