Спорт

НЕ МОЖЕ МУ НИКО НИШТА! Навијачи провоцирали Новака, а он им брутално запушио уста (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Новак Ђоковић је у финалу Вимблдона! Србин је у петак у полуфиналу надиграо италијанског тенисера Јаника Синера са 6:3, 6:4, 7:6. Новак ће играти 35. гренд слем финале – поставио је апсолутни рекорд, пошто је надмашио Крис Еверт, а играће за 24. трофеј. На Вимблдону ће се пети пут заредом борити за титулу, девети у каријери. Ипак, било је све само не лако, нарочито у трећем сету када су навијачи неспортски провоцирали Новака Ђоковића.

Наиме, у деветом гему трећег сета, Новак Ђоковић је сервирао за останак у сету, а један од навијача превише се обрадовао Ђоковићевој сервис грешци. Он је гласно прославио промашај српског тенисера, а онда се Ноле окренуо ка њему и на господски начин му показао где му је место. Он је гледао у његовом правцу и аплаудирао, а онда му сјајним поенима запушио уста.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потом је, након освајања тог гема, симулирао плакање и тако послао јасну поруку провокаторима са трибина.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sportal.rs (@sportal_srbija)

Новак је у петак уписао 34. победу заредом у Лондону и сада га још само једна дели од нове највредније титуле. На Централном терену има сада 45 победа у низу. Борио се са талентованим ривалом, публиком, неугодном подлогом у влажним условима и судијом – и поново је славио.

У мечу за трофеј на најпрестижнијем турниру Србин чека бољег из дуела Данил Медведев – Карлос Алкарас.

Извор: sportal.blic.rs