Србија

ЗАХЛАЂЕЊЕ И ПЉУСКОВИ У ЦЕЛОЈ СРБИЈИ! Детаљна прогноза до краја недеље

Јутарња температура од 18°Ц до 26°Ц, а максимална од 22°Ц у Ваљеву до 36°Ц на крајњем југу Србије.

У среду значајно освежење са кишом и пљусковима у свим крајевима, а најпре на западу и северу Србије. Могуће су локалне непогоде са градом и краткотрајним олујним ветром. Ветар умерен до појачан северни и северозападни. Притисак испод нормале и у порасту и крајем дана око нормале. Јутарња температура од 18°Ц до 26°Ц, а максимална од 22°Ц у Ваљеву до 36°Ц на крајњем југу Србије где пљускови стижу поподне уз пад температуре. Увече киша у централним, јужним и источним пределима. Температура у 22х од 16°Ц на северу до 22°Ц на југу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Београд: У среду освежење са кишом и пљусковима. Ветар умерен северозападни. Притисак испод нормале и у порасту и крајем дана око нормале. Максимална температура на почетку дана, после поноћи око 25°Ц. Јутарња температура 20°Ц, а дневна до 23°Ц. Увече суво.
Температура у 22х 18°Ц и то ће бити минимална дневна.

Ниш: У среду мања врућина и наоблачење са кишом и пљусковима поподне уз пад температуре. Ветар умерен северозападни. Притисак испод нормале. Јутарња температура 22°Ц, максимална 31°Ц. Увече киша. Температура у 22х 19°Ц.

Ужички регион: У среду освежење са кишом и пљусковима. Могуће су локалне непогоде са градом и краткотрајним олујним ветром. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак испод нормале и у порасту. Јутарња температура од 17°Ц до 20°Ц, а максимална од 23°Ц до 25°Ц. На Златибору и Тари освежење са кишом и пљусковима и највише око 18°Ц на 1000 мнв.

ВОЈВОДИНА: У среду значајно освежење са кишом и пљусковима. Ветар умерен до појачан северни и северозападни. Притисак испод нормале и у порасту и крајем дана око нормале. Минимална температура од 16°Ц до 19°Ц, а максимална од 23°Ц до 25°Ц. Увече суво.
Температура у 22х од 16°Ц до 18°Ц.

Нови Сад: У среду освежење са кишом и пљусковима. Ветар умерен северозападни. Минимална температура 17°Ц, а максимална до 24°Ц. Увече суво. Температура у 22х 17°Ц.

Суботица: У среду освежење са кишом и пљусковима. Ветар умерен северозападни. Минимална температура 17°Ц, а максимална до 23°Ц. Увече суво. Температура у 22х 16°Ц.

Време наредних дана: У четвртак свеже јутро и пријатно време током дана уз дуже сунчане периоде са слабим дневним развојем облака. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Јутарња температура од 11°Ц до15°Ц, а максимална од 24°Ц до 27°Ц. Увече суво. Температура у 22х од 15°Ц до 19°Ц.

У петак и суботу сунчано и поново све топлије уз врућину у суботу. У недељу и понедељак мало нижа и пријатнија температура, испод 30°Ц уз могуће пљускове између суботе и недеље.

 

 

 

 

 

 

Извор: МОНДО