Србија

БЕОГРАДОМ ОДЈЕКУЈУ ЈАКЕ ДЕТОНАЦИЈЕ, ГРАЂАНИ УЗНЕМИРЕНИ: „Нико не зна о чему се ради“

Београђане су данас опет узнемириле снажне детонације из различитих делова града, ако је судећи према објавама на друштвеним мрежама. Иста ситуација десила прошлог четвртка, али ни тада нико није знао о чему се ради.

Више објава на инстаграм страници „сербиаливе_београд“ приказује поруке грађана да су у одређеном делу града осетили снажне детонације. Нека од места су Коњарник, Медак, Дорћол, Вождовац, Борча, па и Панчево…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Опет детонација, исто као прошлог четвртка, осетило се на Коњарнику“, једна је од објава. „И на Медаку се баш јако чуло“, надовезао се други корисник.

„Управо и на Дорћолу се све затресло“, такође је једна од објава.

„Нико не зна о чему се ради“

На инстаграм профилу „мој_београд“ грађани пишу да се детонација осетила на Бањици, те описују то „као да је нека бомба експлодирала у даљини“, али и да „нико не зна о чему се ради“.

Детонација се такође, јавили су грађани, чула и у Лештанима.

„Блиц“ је контактирао МУП, али су нам казали да за сада не поседују никакве информације поводом ових случајева.

Исто се дешавало прошле недеље

Подсетимо, Београђане су 10. августа узнемириле снажне детонације на подручју више градских општина, односно из различитих делова града.

Како су тада пријављивали, експлозије или детонације чуле су се на Авали, Винчи, Малом Мокром Лугу, али чак и на Канаревом брду.

„Јака експлозија осетила се на Авали“, гласи један објава. Одмах је уследила и нова „Управо се чула јака детонација у Врчину. Такође у Винчи и Малом Мокром Лугу…“, гласи наредни коментар. „И на Канаревом брду се осетила баш јако“, гласи још једна објава.

Осим ових локација на друштвеним мрежама узнемирени грађани пишу да се тресло у самом центру Београда, тачније на Тргу Никола Пашића. Такође, мештани Ритопека жалили су се да им се цела кућа тресла од непознате детонације.

Извор: Блиц