Свет

КЛАУС ШВАБ: Готово је, почиње

Оснивач и председник Светског економског форума, Клаус Шваб, верује да ће потреба за изборима ускоро нестати због доласка савршених дигиталних технологија.

По његовом мишљењу, оне имају велику аналитичку моћ и тренутно прелазе у режим прогнозе. Следећи корак може бити прелазак на режим прописивања тј. избори више неће бити потребни јер их већ сада можемо предвидети.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Клаус Шваб има докторат из економије са Универзитета у Фриборгу, докторат из инжењеринга са Техничког универзитета у Цириху и мастер диплому из Џон Ф. Кенеди школе владе на Универзитету Харвард.

Оснивач WЕФ-а је добио многе интернационалне и националне награде, почасни је доктор 15 универзитета и добитник бројних признања, укључујући Команданта „Реда Успона Сунца“ са великом траком у Јапану, Витеза „Великог Крста са Звездом Реда“ заслуга за Немачку и Витеза „Легије части“ Француске.

Професор Шваб је витешки одликован од стране краљице Елизабете ИИ као Витез Командант Реда Светог Михаила и Светог Ђорђа. Његова најновија књига, „Четврта индустријска револуција“ (2016), постала је глобални бестселер и преведена је на више од две десетине језика.

Извор: Wебтрибуне.рс