Србија

ПРВИ ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ ДАРКА ЛАЗИЋА: Полицајци пришли да га легитимишу, па доживели ШОК!

Фото: Јутјуб

Певач Дарко Лазић данас је доживео саобраћајну незгоду, а како сазнајемо, када су му полицајци пришли након несреће остали су у шоку – уместо српске возачке дозволе дао им је чешку, сазнаје „Блиц“.

Наиме, саобраћајка се догодила на деоници ауто-пута кроз Београд, када је џип марке „БМW“ X5 немачких таблица којим је управљао Лазић налетео на комби мерцедес спринтер којим је управљао Б.Б. (51).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, Лазићу је одузета возачка дозвола због казнених поена, а има забрану вожње од 24.2.2023. до 24.2.2024. године. Уместо српске дозволе Лазић користи важећу дозволу издату у Чешкој.

– Чукнули се од позади, ништа страшно се није десило, каква саобрацајна несрећа, само се у колони чукнули. Пукла пластика само – рекао је Дарко за „Блиц“.

Подсетимо, певачу Дарку Лазићу 2013. године трајно је одузета возачка дозвола због бројних прекршаја.

Он је 2018. имао саобраћајну незгоду и тада је возио у алкохолисаном стању и једва извукао живу главу, те је тада истицао да више неће сести за волан.

– Имам доживотну забрану вожње, али могу поново да полажем у Немачкој. Срећом, нису ми у Србији одузели дозволу за моториза трактор. Имам дедин трактор и возим га када радим на њиви. Мотор возим од дванаесте године. Када сам бесан и нервозан, седнем да се провозам до Новог Сада или до Златибора. Тако заборавим на све проблеме и вратим се кући пун позитивне енергије – рекао је тада Лазић за домаће медије.

Извор: Блиц