Србија

ВУЧИЋ: Молим грађане да се не супростављају напретку Србије варањем – ЛОПОВЛУК неће проћи

Вучић је у свом обраћању позвао грађане да се не супростављају напретку Србије, већ да је граде брже и снажније, уместо што блокирају путеве и варају државу за новац, као пољопривредници.

– Повећали смо са 9.000 на 18.000 субвенције за пољопривреднике. Изашли смо вредним ратарима у сусрет, они су блокирали путеве. Ми имамо сателит, у бојама показује кукуруз нпр. Знате шта смо ухватили? Да су пола милиона пријава за обрадиве површине лажни. То је 80 милиона крађе од државе. Да сви иду у затвор? Шта је решење, ево видите, они кажу кукуруз, а ми из ваздуха видимо сваки педаљ Србије и сваку културу која је посађена – прича Вучић називајући преварантима лица која су варала и лагала, наглашавајући да их има 20.000 и додаје:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Те паре ћемо за поштене да уложимо, а лоповлук више неће моћи да прође. Дође брање малина, сви на боловању. Само да оштете државу. Има ли неког ко брани државу? Он пријавио уљану репицу, треба да му дамо по хектару 200 евра, зато је била пријава против е.Аграра, јер све видимо, видимо и тај одлив новца који није нормалан – рекао је председник и све поштене грађане замолио да помогну земљи и раде поштено, а држава ће поштене наградити.

Он је позвао грађане још једном да се не супростављају Србији, већ да се уједине и дочекају 2027. годину са невероватним резултатима, као и да сви заједно остваримо бољу будућност.

Извор: Информер