Свет

ШОКАНТНО! У МЕКСИКУ ПОКАЗАНА ТЕЛА ВАНЗЕМАЉАЦА: Имају три прста, немају зубе и носе јаја! Истраживачи се куну – СВЕ ЈЕ ИСТИНА! (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Жаиме Мосан, новинар и уфолог, који је деценијама водио истраге о ванземаљским феноменима, организовао је званичну свечаност у националном Конгресу Мексика да би приказао два наводна ванземаљска тела.

Како преносе мексички медији, Мосан тврдио да су необични лешеви стари 1.000 година, пошто се, под заклетвом, обратио члановима мексичке владе и америчким званичницима објављујући своја открића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Два мала „не-људска“ тела била су изложена да их сви виде у кутијама са прозорима. Сићушни мумифицирани примерци су по њему, пронађени у Куску, Перу, и сматра се да су стари 1.000 година. Они су приказани слици са рукама са три прста, без зуба и стереоскопског вида.

Истраживачи су изнели тврдњу да лешеви нису део „наше земаљске еволуције“, и да је 30 одсто њиховог генетског састава и даље „непознато“.

Датирање угљеником од стране Националног аутономног универзитета Мексика (УНАМ) показало је да су тела стара више од 1.000 година. Пронађени су у рудницима дијатома (алги) и касније су фосилизовани, тврди Мосан под заклетвом.

НЛО узорци, уверавао је Мосан, недавно су проучавани на Аутономном националном универзитету Мексика (УНАМ), где су научници могли да извуку ДНК доказе помоћу радиокарбонског датирања.

„Ови примерци нису део наше земаљске еволуције… Ово нису бића која су пронађена након рушења НЛО-а“, рекао је Мосан присутнима под заклетвом.

Презентација је изазвала је узбуђење међу теоретичарима завере на мрежи – али је такође изазвала скептицизам. Али Мосан – који је у прошлости био повезан са оспораваним теоријама о ванземаљцима – инсистирао је под заклетвом:

„Да ли су ванземаљци или не, не знамо, али били су интелигентни и живели су са нама. Нисмо сами у овом огромном универзуму, требало би да прихватимо ову реалност“, рекао је он на догађају.

Тела приказана на конгресу била су отприлике хуманоидног облика. Али у врат који се може увући и дуга лобања показују „карактеристике“ више „типичне за птице“, извештава Ел Паис.

Такође је утврђено да имају јаке, светле кости и да немају зубе. Експерти у Конгресу су показали рендгенске снимке узорака и рекли посланицима да једно од бића носи „јаја“ са ембрионима у себи. Рекли су да имају имплантате од метала кадмијума и осмијума. Осмијум је један од најоскуднијих елемената у Земљиној кори и сматра се најређим племенитим металом.

На догађају у уторак, појавило се неколико америчких и мексичких званичника који су говорили о неидентификованим ваздушним феноменима.

Абрахам Ави Леб, директор Одељења за астрономију Харварда, појавио се путем видео везе и позвао мексичку владу да дозволи међународним научницима да даље истражују примерке.

Рајан Грејвс, пензионисани директор америчке морнарице и бивши морнарички пилот, такође је био међу присутнима.

Грејвс је раније ове године сведочио о виђењима УФО и владиној класификацији. Грејвс је тврдио да су НЛО „отворена тајна“ у војсци и сведочио је да је његова ескадрила редовно откривала неидентификоване објекте док је била стационирана на обали Вирџиније 2014.

Други су испричали приче да су видели необичне догађаје док су радили широм Мексика.

Сви присутни су замољени да устану и положе заклетву, уз тврдњу да су све дате изјаве истините.

Извор: Република