Србија

ТРАГЕДИЈА У КИКИНДИ: Мајка дошла из продавнице, па затекла сина (2) обешеног о канап завесе

КИКИНДА – Дечак стар само две године настрадао је данас у Кикинди док је мајка отишла до продавнице.

Трагедија каква се у Кикинди не памти, догодила се током раних поподневних часова на периферији града, у улици Стерије Поповића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Под још увек неразјашњеним околностима, настрадао је двогодишњи дечак. Он је био са братом близанцем сам у кући, док је њихова мајка, на кратко, отишла до оближње продавнице. Према сазнањима Курира, мајка је по повратку из продавнице затекла сина са канапом венецијанера око врата:

– Истрачала је на улицу и из свег гласа почела да дозива помоћ. Једна комшиница позвала је Хитну помоћ, а друга, медицинска сестра, покушала да дечала спаси и давала вештачко дисање- пренеле су нам кошмије детаље трагедије која је дирнула у срце све Кикинђане. Санитетско возило је дечака пребацило у кикиндску Општу болницу, али помоћи за њега, нажалост, није било:

– Дечак је на Пријемно одељење примљен без знакова живота. На мере реанимације није реаговао, па је констатована смрт- било је све што нам је речено у болници.

Ни у кикиндској полицији засад нема опширнијих информација о незабележеној трагедији. Само нам је потврђено да је преминуо дечак који је почетком новембра требало да напуни две године. Узрок смрти биће познат након обдукције:

– Истрага је у току, а овом случају је обавештено зрењанинско Више јавно тужилаштво- потврђено нам је у полицији.

Извор: С. Урошев/Курир