Свет

СРУШИО СЕ АВИОН! Нема преживелих а међу погинулима и чувени амерички ПОЛИТИЧАР

Фото: Јутјуб

Они су стали да сипају гориво и неколико минута после полетања њихов авион се срушио

Државни сенатор из Северне Дакоте, ДагЛарсен његова супруга и њихово двоје мале деце погинули су када се авион којим су путовали срушио у Јути, потврдио је лидер Сената, Дејдвид Хог, у понедељак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Авион се срушио у недељу увече убрзо након што је полетео са аеродрома Кањонлендс, око 24 километра северно од Моаба, наводи се у саопштењу шерифског одељења Великог округа објављеном на Фејсбуку.

Шерифова канцеларија саопштила је да су погинуле четири особе у авиону.

„Сенатор Даг Ларсен, његова супруга Ејми и њихово двоје мале деце погинули су у авионској несрећи синоћ у Јути. Били су у посети породици у Скотсдејлу и враћали се кући. Зауставили су се да допуне гориво у Јути. Нисам сигуран где почиње жалост са оваквом трагедијом, али мислим да почиње молитвама за баку и деду и ширу породицу Дага и Ејми. Држите своју породицу близу данас“, написао је Хог.

Истрага о паду једномоторног авиона је у току, саопштио је Национални одбор за безбедност саобраћаја.

Ларсен је био републиканац који је први пут изабран у Сенат Северне Дакоте 2020. године. Његов округ обухвата Мандан, град који се налази поред Бизмарка на западу преко реке Мисури. Ларсен је председавао панелом Сената који се бавио индустријским и пословним законодавством.

Био је и потпуковник Националне гарде Северне Дакоте. Он и његова супруга Ејми били су власници предузећа.

Извор: Srbija Danas