Свет

МЕДВЕДЕВ СЕ ОГЛАСИО: Непријатељ научио лекцију!

Русија ће победити у Специјалној војној операцији и неће никоме дозволити да диктира правила која су у супротности са њеним начином живота и традицијама, истакао је председник партије Јединствена Русија

Остварићемо свенародну победу у Специјалној војној операцији, Русија данас снажно одбија неонацисте у Кијеву и колективни Запад који стоји иза њих, а непријатељи Русије су лоше научили лекције хиљадугодишње историје, истиче председник руске партије Јединствена Русија Дмитриј Медведев.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нико никада није успео да потчини Русију својој вољи, нити то може и сада, земља је успела да издржи колосалан притисак, истиче он.

„Наши непријатељи сада признају своју немоћ и трпе пораз. То не изненађује. Тим пре што током векова нико није успео да нас потчини својој вољи. Ни сада то неће успети. Успели смо да издржимо под колосалним притиском. Одговор на дејства наших противника била је отпорност и јединство руског друштва“, објашњава Медведев на конгресу партије.

Према његовим речима, Русија неће никоме дозволити да диктира правила која су у супротности са њеним начином живота и традицијама.

„Јединствена Русија“ мора савесно да ради у корист Руске Федерације, патриотизам се не доказује речју, већ делом, истакао је председник Јединствене Русије.

„Нико неће моћи да потчини Русију својој вољи. Руско друштво су ујединило да одговори на покушање непријатеља да ослаби земљу, и не дозвољава да се у земљи посеју пометња и раздор и да се оцрне трупе“, додао је Медведев.

Извор: РТ