Србија

ДЕЧАК УБИЦА ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: Тврди да је имао помагача? Откриће све под овим условом

Дечак монструм се не зауставља.

Дечак-убица, Коста Кецмановић који је 3. маја 2023. године извршио масовно убиство у Основној школи “Владислав Рибникар“ када је очевим пиштољем усмртио деветоро својих вршњака и чувара школе, од дана када је извршио крвави пир смештен је у Клинику за неурологију и психијатрију за децу и омладину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његово понашање последњих десет месеци колико је прошло од злочина какав Србија не памти свакодневно фрапира најпре лекаре и медицинско особље клинике, а његова хладнокрвност у потпуности је сломила родитеље убијене деце на саслушању на суђењу против његовог оца Владимира Кецмановића.

Како незванично сазнајемо, Коста у последње време стално понавља како жели да сарађује са полицијом, али под својим условима. Такође, понавља да ће раскринкати мајку Миљану Кецмановић.

– Коста је до сада тражио да изађе напоље, тражио је да шета, гледа фудбал, папире и бојице како би цртао, имао је неке нереалне прохтеве… Поред тога је само ћутао, проговорио би само када би нешто желео, нешто што би њега испунило… Мајка не може да га види, има забрану суда, а он то ни не тражи, нема никакву жељу да је види, нити да разговара са њом, само жели да јој науди – прича нам незванични извор и додаје:

– Константно понавља да жели да сарађује, да ће испричати све до детаља, све време понавља да ће открити како му је мајка помагала. Језиве су ствари које изговара. Жели сарадњу са полицијом, али хоће и да му буду испуњени прохтеви које има, па ће онда како каже да проговори. Мучно га је и слушати, али је невероватно колико мрзи мајку, бар кроз оно што изговара – закључује наш извор.

Да подсетимо, оптужницом Вишег јавног тужилаштва у Београду је предложено да суд оца Владимира Кецмановића осуди на казну затвора од 12 година, а мајку Миљану Кецмановић на две и по године.

Извор: Република