Свет

ПУТИН СВИРАО КРАЈ: Нема више

Западне елите које су навикле да пуне своје стомаке људским месом, а џепове – новцем, желе да замрзну неправедно стање у међународним односима, али морају да схвате да се бал вампира завршава, поручио је руски председник Владимир Путин.

Он је подсетио да је такозвана „златна милијарда“ вековима практично била паразит на рачун других, експлоатишући земље и народе Африке, Азије и Латинске Америке, а то им нико није заборавио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Поједине земље нашу борбу за независност и истински суверенитет повезују са својим тежњама да заштите сопствени суверенитет“, додао је председник.

Одговарајући на питање да ли је свестан да игра кључну улогу не само у Русији већ и у свету, с обзиром да милиони људи с њим полажу наду у међународну правду и заштиту достојанства човечанства као и традиционалних вредности, Путин је истакао да ради у интересу Русије и народа, те да се не осећа као „господар људских живота“.

„Верујте ми, ни најмање. Ја само испуњавам своју дужност према Русији коју наш народ сматра својом домовином“, закључио је Путин.

Извор: Медији

Ознаке