Издвајамо Спорт

ТЕРЗИЋ ПЕЦНУО ГРОБАРЕ: Партизан је дерби одиграо са 300% могућности, ми испод очекивања и опет је 1:1!

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде госотвао је у четвртак ујутру на телевизији Пинк где се дохватио разних тема везано за фудбал, али фокус је био на недавно одиграном вечитом дербију.

Том приликом Терзић је открио и да се, дан после дербија, чуо са тренером Партизана Зораном Батом Мирковићем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Народ је очекивао дебакл Партизана и тријумф Црвене звезде заборављајући да је Звезда у врло кратком периоду одиграла две јако тешке и исцрпљујуће утакмице против Салцбурга и Наполија. И физички и емотивно. Једноставно смо били потрошени. Мени је Бата Мирковић и рекао: “Терза, ја сам тачно очекивао вас као издуван балон. Не можете се ви напети у тако кратком периоду и по трећи пут, а нама је то значило све.“ Нас двојица смо се чули дан после дербија – јасан је био Терзић који је додао:

– Али, и то говори и квалитету Звезде. Када одиграмо испод наших очекивања, а Партизан се напне 300 одсто својих могућности, резултат на крају буде 1:1. То говори о снази Црвене звезде.

Говорио је Терзић и о односима са управом црно-белих.

– Ми у Звезди ценимо Партизан и ко су Звездан Терзић и Митар Мркела да ниподаштавају клуб као што је Партизан. Ми стварно желимо добре односе са њима. Али, ми смо подигли лествицу. Подигли смо клуб на један виши ниво. Ми размишљамо на меч са ПСЖ-ом и немамо времена да се бавимо Партизаном. Желимо да и они наставе нашим путем и да буде поново онакав какав желе навијачи – јасан је Терзић.

 

Извор: Курир спорт