Србија

АЦА ЛУКАС ПРИВЕДЕН: Певач одбио тестирање, па побегао полицији, КАЗНА ЈЕ ОГРОМНА

Четрнаест казнених поена.

Певач Аца Лукас мораће да плати 70.000 динара казну јер је синоћ управљао аутомобилом под дејством алкохола, а осим тога добиће и седам месеци забране управљања моторним возилом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његов менаџер Саша Мирковић потврдио је ове информације.

– Платио је 70.000 динара због управљања аутомобилом у алкохолисаном стању, добио је 14 казнених поена, као и забрану управљања моторним возилом у трајању од седам месеци – рекао је Мирковић.

Подсетимо, Аца Лукас приведен је прошле ноћи у полицијску станицу, након што је га је зауставила рутинска контрола, а фолк певач одбио да се подвргне алкотест када су га зауставили полицајци на Бањици, да би потом побегао.

Органи реда су домах обавестили све патроле о овом инциденту и Лукас је брзо лоциран и заустављен на територији Раковице. Тада су га одвели у станицу полиције на Палилули где је установљено да је у крви имао 0,95 промила алкохола.

– Јесте, приведен сам, имао сам мало више алкохола у крви. Био сам у полицији, они су радили свој посао. Као и сваки други грађанин, нема никакве разлике. Лаж је да сам био бахат и да сам говорио ружне речи полицији! – рекао је Лукас.

Извор: Телеграф/srbijadanas.com