Србија

НЕУТЕШНА МАЈКА МОЛИЛА ПОЛИЦИЈУ: Прочитајте ми опроштајно писмо, шта год да пише, они су пристали

Фото: Фејсбук принтскрин

Отворили су писмо… У њему пише да је тражио начин да најбезболније себи одузме живот… – рекла је Данијела Дрљић, мајка петнаестогодишњег Драгана Дрљића чије је тело, након два дана потраге, данас извучено из Тамиша у Панчеву.

Дечак је јуче оставио опроштајна писма најбољој другарици и бившој девојци, а она су предата полицији. Неутешна мајка полицајце је молила да јој прочитају писма, ма шта да пише у њима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Данијела је цео дан провела на Тамишком кеју, плакала и надала се да ће јој се син однекуд појавити. Око 15 сати на кеј, на место где је јуче последњи пут лоциран дечаков телефон, стигли су рониоци који су претраживали реку… Нажалост, сат времена касније из воде су извукли тело дечака…

Мајка дечака потрагу је посматрала с обале… Окупила се цела породица, пријатељи и пролазници… Ситуација је целог дана била изузетно потресна, сви су плакали и надали се да ће се дечак ипак однекуд појавити жив и здрав… Нажалост обистиниле су се најцрње слутње… Тело дечака извучено је из воде.

– Ја не желим да верујем у то да је себи одузео живот… Гледам ка копну, не гледам у воду – рекла је тихо мајка несталог дечака сат времена пре него што је његово тело пронађено…

Драган је у тренутку нестанка на себи имао црну тренерку, црне патике и танку јакну. Пре него што је нестао телефоном је сатима причао са најбољом другарицом. Она је саслушана у полицији, али није познато о чему су њих двоје разговарали. Оставио је и поклон – сребрни привезак анђела својој бившој девојци и опроштајно писмо које је отворила полиција, јер је Драган девојчицу замолио да писмо не отвара до 16 сати јуче, када је полицији већ био пријављен његов нестанак.

Извор: Блиц