Србија

Вучић открио шта Србија може да очекује после седнице! ТУЖИЛАШТВО ЋЕ ОДЛУЧИТИ ШТА ЋЕ БИТИ ОБЈАВЉЕНО, СНИМЦИ СУ МОНСТРУОЗНИ!

Председник Србије Александар Вучић председаваће вечерас седницом Савета за националну безбедност

Седница је заказана у 18.00 часова, у Палати Србија, саопштила је прес служба председника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће вечерас имати тешку седницу Савета за националну безбедност.

– Донећемо вечерас одлуку, данас ће разговарати Тужилаштво, они знају шта им је чинити и шта ће бити објављено. Нећемо приказати оно што је најмонструозније, због захтева родитеља, али ће народ видети са којим монструмима смо имали посла – навео је Вучић.

– Биће много људи позвано, а не верујем да ћемо то завршити тако кратко, трајаће два или три сата. Наш је циљ да обезбедимо људима сигурност, како од тог да спречавамо изнуде, рекетирања па до тога да се никада не понове монструозни злочини.

– Биће занимљиви дани и недеље пред нама – додао је председник.

Председник Србије Александар Вучић најавио је прошле суботе да ће грађани Србије, цела Европа и цео свет бити шокирани када буду чули детаље истраге против организоване криминалне банде.

Вучић је тада казао да је седница Савета за националну безбедност отказана због формално правних проблема, јер се чекају додатна вештачења, да не би сутра неко рекао да то што је показано грађанима не мозе да се користи у доказном поступку.

Након седнице Савета, око 20.00 часова, у зависности од трајања седнице, очекује се обраћање председника.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс