Србија

ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМАК ИЗ БЕОГРАДА: Бахати возач замало убио полицајца, дао гас и вукао га (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Полицајац умало није изгубио главу рано јутрос у Улици Ивана Рибара у новобеоградском Блоку 61, а све је почело прилично безазлено, рутинском контролом. Наиме, два полицајца су на кружном току у 61. Блоку зауставили су возило за чијим воланом је био, испоставиће се Л. Ј. (18).

Младић је у почетку послушао наредебу полицајца, који су посумњали да је пијан и хтели су да га искључе из саобраћаја. Тада је настало право лудило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Још док су била отворена врата аутомобила, за која се држао један од полицајаца, младић је нагло додао гас и почео да бежи Улицом Ивана Рибара ка Сави, док је за собом вукао полицајца који је остао закачен за врата.

Приликом бекства, младић је буквално прешао преко другог аутомобила и оштетио, а ударац је био такав да је личион на пуцањ. Аутомобил се скоро преврнуо и то на поицајца који је остао закачен, али се неким чудом аутомобил није прврнуо на полицајца који би сигурно погинуо.

Помахнитали возач је бежао оштећеним аутомобилом још стотинак метара, а потом су он и сувозач изашли из кола и побегли у новобеоградске блокове.

На лице мсета су дошле јаке полицијске снаге које су организовале потеру за бегунцима, а појавила се и екипа Хитне пмоћи која је пружила помоћ повређеном полицајцу.

„Не дирај ништа, не дирај ништа!“ чуло се док су се полицајци приближавали оптећеном возилу које је стајало на травњаку.

Редакција Курира упутила је питања МУП Србије о овом доггађају, али одговор није стигао.

Извор: Курир.рс/М.Ж.Л.