Спорт

НОВАК СЕ ОГЛАСИО НАКОН ПОРАЗА НА ОИ: Ђоковић сломљен од бола, само је изустио ово

Новак Ђоковић је тешко поднео пораз у полуфиналу Олимпијских игара у Токију.

Јесте Александер Зверев заслужено победио, али управо је наш ас био тај који је имао све под својом контролом, уз сет и брејк предности…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новак Ђоковић је, након само сата предаха, играо полуфинале и с Нином Стојановићем, а онда видно исцрпљен – решио да се на кратко обрати новинарима.

И, у тим његовим речима било је јасно колико му је све тешко пало.

– Ужасан дан. Не знам ни шта бих рекао… Распала ми се игра на 6:1, 3:2. Он (Зверев) је допринео томе, сервирао је феноменално, није грешио уопште. Ја сам стао, дао сам њему да напада. Нисам имао никакве поене на први сервис који ми је био изузетно слаб. То је то… На овом нивоу, са притиском које носе Олимпијске игре и играње за своју земљу… Шта да се ради, почео је Ноле, а било је видно да му мисли скачу – час са своје игре, час на лична очекивања, час на очекивања нације.

Ипак, није на томе стао.

Имао је поруку и за све своје навијаче, и то после признања колико је „исцеђен“:

– Нисам дошао свеж. Све што ми се издешавало ових дана само ме је црпело и црпело и црпело. Дошао сам изузетно исцрпљен емотивно, али сам дошао мотивисан и са жељом као и сви остали спортисти да донесем медаљи својој земљи. Имаћу две шансе сутра, надам се да ћу барем једну искористити. Хвала вам, закључио је Новак Ђоковић.

Извор: sport.blic.rs

Ознаке