Свет

УЖАС! Медицинска сестра из ковид зоне СИЛОВАНА на путу до куће: Открила ко је то тражио, па је проклела живот!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Медицинска сестра Чанда Газала (30) из околине Бенгалуруа у Индији завршила је једну од многобројних напорних смена у ковид болници тако што је – силована.

Чанду су на путу до куће пресрела два мушкарца који су је под претњом ножем одвела у хаустор крај напуштене зграде и тамо су је силовала. Потом су побегла у непознатом правцу, преноси dnaindia.com.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чанда је ујутро отишла у болницу где ради, али на одељење гинекологије како би се прегледала. Такође, случај је пријавила полицији.

Исте вечери ухапшено је неколико мушкараца за које се сумњало да су починили овај злочин. Чанда је дошла на препознавање и за једног је потврдила да ју је он сексуално напаствовао.

Полиција је брзом истрагом повезала чињенице због којих је Чанда проклела дан када се родила и касније, што је одабрала позив сестре.

Један од силеџија је рођени брат мушкарца који је умро од последица коронавируса, у смени када је Чанда радила у ковид зони. Силовање је заправо био његов чин освете за смрт брата.

Шокирана сестра није могла да верује шта јој је приређено. Док полиција покушава да пронађе и другог починиоца силовања, доктори из њене болнице апелују на људе за мало здравог разума.

– Ово је прешло све границе. Нама и нашем особљу се свакодневно прети, чланови фамилија људи који леже код нас захтевају да спасимо сваког болесника. То је немогуће. Чинимо све што можемо. Није наша кривица ако неко изгуби живот. Радимо у претешким условима и у сменама од по 16 сати. Овако нешто приредити нашој сестри, то је ван памети и монструозно – изјавио је Чаниг Проктар, један од доктора болнице у Бенгалуруу.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс