Спорт

Скандал! Невероватна одлука суда! ОВО СЕ НИЈЕ ДЕСИЛО ЈОШ ОД ХАШКОГ ТРИБУНАЛА! Аустралија прави РИЈАЛИТИ од суђења Новаку!

Аустралијски суд је издао и званичну потврду, да ће суђење Новаку Ђоковићу бити одржано у понедељак, уз директан телевизијски пренос на Петом континенту!?

Судија Ентони Кели ће најбољег тенисера света саслушати 10. јануара, од 10 часова по локалном времену, у ноћи између недеље и понедељка по средњеевропском, након чега ће донети одлуку хоће ли му доделити визу за боравак у Аустралији или не.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како наводе аустралијски медији, Ђоковићевом суђењу моћи ће да присуствује, на даљину, сваки члан јавности који жели да посматра поступак. Обично судије имају дискреционо право, у погледу тога ко може да присуствује процесу а ко не, а у циљу очувања потпуне транспарентности судија Ентони Кели је дозволио да целокупно саслушање буде доступно јавности.

„Овај поступак ће се водити технологијом даљинског приступа и моћи ће да га посматра било који члан јавности“, истиче се у саопштењу.

Подсећамо, Ђоковић на суд излази поводом жалбе коју је уложио његов правни тим, након што је српском тенисеру укинута боравишна виза у Аусртралији и наложена његова депортација из земље.

Новак је од тада заточен у хотелу за избеглице и емигранте у Мелбурну, где ће и дочекати понедељак и суђење.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс