Спорт

ХАОС У МЕЛБУРНУ! Медведев љут на публику: Покажите мало поштовања

Данил Медведев је трпео велики притисак од стране аустралијске публике у мечу против Ника Кирјоса, а по завршетку меча је поново ушао у сукоб са трибинама.

Освојену меч-лопту је прославио гестикулацијом, а потом је дао интервју на терену Џиму Куријеру, током ког је добио мешавину звиждука и аплауза.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, прве речи биле су да је био разочаран тиме што је публика прослављала његове промашаје код првог сервиса и коментарисала између два сервиса.

„Дошао сам да добијем овај меч и срећан сам што сам успео“, рекао је на почетку Медведев, „Када ти звижде између првог и другог сервиса, мораш да останеш смирен и да тако добијем меч“.

Потом је Куријер покушао да пита у вези „Siiuuu“ које се често могло чути са трибина, али га Медведев није чуо, па је бурно одреаговао ка публици.

„Људи, не чујем га ништа. Покажите мало поштовања према Џиму Куријеру, он је освајао овај турнир. Ако некога поштујете, поштујте њега. Пустите га да говори“.

Затим је поновио:

„Не чујем га, људи“, на шта је Куријер констатовао да му публика није звиждала, већ да понаваљају ту прославу која подсећа на Кристијана Роналда.

Затим је Медведев изнео разочарање у интервју за „Еуроспорт“ разговарајућу са Матсом Виландером.

„Нисам љут, већ сам разочаран. Нормално је да сви искусе то када играју против домаћег фаворита, и то против Ника. Али било је много момената на мом сервису, после промашеног првог, када су људи навијали као да сам већ одсервирао дуплу грешку. Нису то сви радили, али они који јесу имају низак коефицијент интелигенције“, рекао је Медведев.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92