Регион

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО НЕНАД ПЕРИШ: Ево шта каже о трагу из Минхена

Вест да је хрватска манекенка у Минхену видела младића који личи на Матеја Периша узбуркала је јавност.

Његов отац Ненад Периш је прокоментарисао ове наводе за Информер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам добио од полиције никакву информацију, знам да се врше провере – кратко је рекао Периш.

Јуче је Манекенка Л.А. које је на свом Инстаграму објавила да је у Минхену видела момка који је исти нестали Матеј Периш за Информер открила све детаље овог сусрета.

Како нам је испричала, она је младића који неодољиво подсећа на несталог Сплићанина видела док је са бебом шетала по улици.

– Са мном је била и моја мама, која га је такође видела, а пошто чита вести, знала је како Матеј изгледа и рекла ми је, након што је поред нас прошао 3. пут, ‘Молим те ,позови неког јер тај човек има њега као ја тебе’, мислећи на његовог оца Ненада – рекла је она.

Она је после објавила на Инстаграму да је видела младића и замолила пратиоце да јој кажу ако знају колико је Матеј висок, како би боље упоредила са дечком кога је видела на улици.

– Испоставило се по опису људи који су ми писали да је заиста тако висок. После сам покушала да ступим у контакт са полицијом и један од мојих пријатеља из света моде ми је дао контакт, али за сада нисам успела да причам ни са ким – каже девојка.

Она додаје да у недељу долази у Београд, па ће овде покушати да пријави оно што је видела.

– Свакако летим за Београд у недељу па ћу да одем до полиције јер верујем да је свака информација битна. Жао ми је сто нисам дозволила мами да га слика, било ми је баш непријатно …надам се да ће полиција да уради своје и надам се да је то он, ако није онда је близанац, просто је невероватно колико личе – рекла је девојка.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је 31. децембра у Београду након што је изашао из клуба у којем је био са друштвом.

Утврђено је да је дошао до обале Саве, али камере га нису снимиле како улази у воду. Од тада траје интезивна потрага за њим, а у Београду је све време његов отац Ненад Периш који из дана у дана чека вести о свом сину.

Извор: Курир.рс/Информер