Србија

ХАОС У СРБИЈИ! Разнео их карабином чим их је угледао на путу!

Упознати са овим случајем не могу да верују да је неко у стању тако нешто да учини.

Троје штенади без пардона разнео је карабином највероватније ловац у Невадама, приградском насељу Горњег Милановца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драгиша Ковачевић, не може да верује да је неко у стању да тако нешто учини!

– Те кучиће, кој су били мешанци, супруга и ја смо обожавали. Одлазили смо из Београда у Неваде само да их видимо и играмо се с њима, умиљате животињице нису имале ни по три-четири кила, увек су се мотале око ногу и тражиле да их мазиш. У тој кући живи мој синовац, али он вози камион и буде по три-четири дана на путу. За то време је комшија хранио кучиће. У уторак ујутру штенци су изашли на пут мислећи да стиже њихов газда и истрчали пред аутомобил да га дочекају – прича за Курир Ковачевић.

Међутим, то није био њихов газда.

– У то време, у уторка у пола осам ујутру, кад иначе није време лова, тај човек за кога претпостављам да је ловац, ишао је колима и штенад су трчала за њим. Кад су дошли на пољану он их је побио. Била је полиција, јавни тужилац је узео ствар у своје руке. Долазио је и ветеринар који је утврдио да је пуцано из аутоматског оружја, из карабина. Буквално их је поцепао, на пет-шест метара од пута. Не могу да верујем да такав човек постоји – каже Ковачевић.

Додаје да ту имају камере, као и да је тражио телефон председника Ловачког савеза Србије да га о свему обавести.

– Чуо сам да су ту дошли ловци да наводно чекају срне. Кад су кућићи наишли, плашили су се да им не растерају срне и побили су их. Не могу да верујем да то људска рука може да учини – истиче Ковачевић.

 

Извор: Srbija Danas