Издвајамо Србија

Зашто Русији треба тако јака Србија: Ево шта је тајна моћне војне силе на Балкану!

Руски министар одбране Сергеј Шојгу потписаће у четвртак са Вучићем уговор о испоруци „мигова 29“ и модернизацији војске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Руски министар одбране Сергеј Шојгу и српски премијер Александар Вучић потписаће у четвртак у Москви уговор о испоруци шест нових “мигова 29″ нашој земљи, али и више споразума о наоружавању и модернизацији Војске Србије, потврђено је за Информер у Москви.

Министар Шојгу је најближим сарадницима наложио да Београду максимално изађу у сусрет, а за помоћ Србији задужио је свог најближег сарадника, заменика министра одбране генерала Виталија Антонова. Кључна Шојгуова порука јесте да Москва не спрема Србију за рат, већ за мир, пошто је војно моћна Србија једини гарант мира у региону.

Извор Информера потврдио је ове наводе, уз тврдње да се Шојгу води паролом “Русија не спрема Србију за рат, већ за мир! Само војно моћна Србија је гарант мира!

– Вучићева посета Москви је изузетно значајна иако то јавност у Србији не разуме у довољној мери… Премијер ће дефинитивно договорити испоруку “мигова 29″, а осим тога, могуће је да ће тема састанака бити проширена и на испоруку тенкова и ракета. Ко зна, можда ће Вучић и Шојгу потписати и неке друге уговоре о наоружању… Мислим да ће се многи изненадити. Неки непријатно, а натод у Србији врло пријатно – поручио је Лазански.

Извор: Telegraf.rs/Informer