Издвајамо Србија

ПОЧЕЛО СКУПЉАЊЕ ФИСКАЛНИХ РАЧУНА: Држава дели СТАН, КОЛА, ПУТОВАЊА… Ево шта треба да урадите!

Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем у Србији, а моћи ће да освоје аутомобиле, путовања и техничку робу

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Грађани Србије могу да почну да скупљају фискалне рачуне за учешће наградној игри “Узми рачун и победи”, коју приређује Министарство финансија.

Грађани могу да шаљу фискалне рачуне од 1. фебруара, а главна награда је стан у Београду, која ће бити извучена 2. априла.

Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем у Србији, а моћи ће да освоје и аутомобиле, путовања у земљи и иностранству, као и техничку робу. Потребно је прикупити минимум 10 фискалних рачуна или 10 потврда за плаћање картицама – слипова минималне вредности од 100 динара по фискалном рачуну или слипу, а који нису старији од 1. јануара 2017.

Планирано је да буде укупно четири извлачења која ће бити организована једном недељно током марта и почетком априла. Коверте за слање рачуна биће бесплатне и моћи ће да се преузму у филијалама Поште Србије, а на њима ће већ бити одштампан поштани фах на који треба да шаљу коверту.

Треба попунити само личне податке – име, презиме, адресу становања, лични број и контакт телефон. Циљ наградне игре је мотивисање грађана да се заинтересују за проблеме сиве економије и да се активно укључе у њено сузбијање, тако што ће узимати фискалне рачуне.

Извор:Телеграф.рс/Тањуг