Издвајамо Србија

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ОПТУЖЕН ЗА ЗЛОЧИН: Ускоро почиње суђење за Јеленино убиство!

Фото: Јутјуб

Апелациони суд у Београду потврдио је оптужницу против Зорана Марјановића због тешког убиства певачице Јелене Марјановић.

Фото: Јутјуб

Апелациони суд је донео решење којим је одбацио жалбе Марјановићевих бранилаца и потврдио решење о потврђивању оптужнице Вишег суда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, суђење би требало да почне на јесен.

Тај суд сматра да су у образложењу потврђеног решења дати довољно јасни и аргументовани разлози о одлучним чињеницама које се односе на конкретне доказе на основу којих је првостепени суд извео закључак о постојању оправдане сумње „да је окривљени извршио кривично које му се ставља на терет, не утичући унапред на решење питања коај ће бити расправљана главном претресу“.

„Докази прикупљени преткривичном и истражном поступку по свом квалитету и дају довољну основу за закључак да је окривљени оправдано сумњив за кривично дело за које је оптужен“, напоменула је Пиљић.

Апелациони суд је прошле јесени укинуо другу оптужницу против Марјановића и наложио допуну истраге, а претходно му је у јуну укинуо притвор у којием је био 10 месеци.

Трећу оптужницу, којом се Марјановић као и раније терети за кривично дело тешко убиство, Више јавно тужилаштво подигло је 17. априла, а суд ју је потврдио решењем од 30. априла.

 

Извор: Курир.рс/И.М.