Регион

ДРАГАНА СПАСИЛА ДЕЧАКА НА ХАЛКИДИКИЈУ! Видела га код базена а минут касније га није било! Тада се одлучила на ХЕРОЈСКИ ПОТЕЗ!

Трудница Драгана Лалић из Бијељине спасила је од утапања четворогодишњег малишана из Србије само неколико сати пре олује која је синоћ погодила Халкидики.

Трудница је била на базену у хотелском комплексу када је четворогодишњи дечак из Србије, сам дошао на базен и ушао да се купа, јављају читаоци портала „Инфо Бијељина“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У једном тренутку дечак је ушао у већу дубину и почео да се дави. Када је видела да спасиоци нису приметили шта се догађа, Драгана је без размишљања ушла у воду и извукла дечака – навели су они.

Убрзо је стигла мајка дечака која се у то време купала у мору, а само пар сати касније све их је снашла нова невоља.

– Олуја је почела око 21.00 часова, носила је све пред собом, дрвеће је падало на све стране, попуцало је неколико прозора на хотелу, а воде је било и у степеницу, једноставно било је страшно, тако нешто нисмо видели ни доживели – наводе читаоци овог портала.

Они такође кажу да је јутрос све изгледало сабласно због обореног дрвећа и попуцалих стабала, те да се многи гости хотела жале да им је вода ушла и у собе.

– Цело јутро су се чула кола хитне помоћи па су неки гости у хотелу где смо смештени додатно узнемирени – наводе.

 

Извор: Ало.рс