Србија

ОВАЈ СРПСКИ ПОЛИТИЧАР је ухваћен на јахти са ОЗЛОГЛАШЕНИМ КРИМИНАЛЦЕМ!

Сергеј Трифуновић, председник опозиционог ПСГ, управљао пловилом без потребних дозвола.

Током глисирања на београдским рекама угрозио безбедност осталих учесника речног саобраћаја

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током полицијске акције на београдским рекама, ухваћен са лицем које је осуђено за убиство, а доводи се у везу са још неколико тешких криминалних дела.

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић 11. августа у вечерњим сатима, само дан након што су током протеста „1од 5 милиона” демонстранти покушали насилно да уђу у зграду Председништва, проводио се по Београду, и то у друштву осуђиваног убице и човека за кога постоји сумња да је члан нарко-клана, ексклузивно сазнаје „Ало!“ из добро обавештених извора.

Наиме, Трифуновић је у недељу увече, током рутинске контроле полицијске патроле која је задужена за безбедност на рекама, ухваћен како вози чамац тамо где је то забрањено, а том приликом код себе није имао уверење нити пловидбену дозволу, као ни потребну документацију за чамац.

Да скандал буде већи, побринуо се сам Трифуновић, који је за време овог бахатог понашања био у друштву три лица, од којих је једно лице Игор Раденовић, осуђивани убица. Он је ликвидирао девојку Исидору Ивковић која је тада имала само 19 година. Несрећна девојка се, према писању медија, шест дана борила за живот, али је преминула у Ургентном центру.

Иначе, Раденовић је 2006. осуђен на казну затвора у трајању од 12 година и шест месеци. Пресуду је, према тадашњем писању медија, изрекло веће судије Растка Поповића у Окружном суду у Београду.

Суд је утврдио да је Раденовић 10. августа 2004. године, у своме стану, у Пауновој 75 у београдском насељу Бањица, с умишљајем убио комшиницу Исидору Ивковић, као и да је без дозволе држао напуњен пиштољ „ЦЗ берета” калибра 6,35 милиметара

Судија је образлажући пресуду казао да је Раденовић знао да је пиштољ напуњен, као и да је уперио пиштољ у правцу Исидорине главе, иако је знао да хитац може да испали само повлачењем ороза.

– Свесно и циљано хтео је њену смрт. Његово понашање после злочина то и потврђује. Ставио је пиштољ у њену руку, фингирао несрећу, а затим побегао. Предао се после шест дана, а за то време је припремио одбрану – рекао је тада судија, а пренели су медији.

Као отежавајућу околност, судија Поповић је навео Раденовићево одбијање да одговори на нека питања, због чега је мотив убиства остао непознат.

– Окривљени није желео да каже шта је било између њега и Исидоре пре убиства. Мотив је остао неразјашњен – објаснио је он тада. Током суђења, Раденовић се бранио да је пиштољ опалио случајно, да није имао намеру да убије Исидору и да жали због свега. Он је амнестиран 2012.

Лидер ПСГ-а направио инцидент и на мотоциклу!
Интересантно је да је Сергеј Трифуновић истог дана направио још један саобраћајни прекршај. Наиме, он је заустављен и док је возио мотоцикл марке „веспа“, пошто за време вожње није користио заштитну кацигу, а даљом провером установљено је да нема ни дозволу с положеном А категоријом. Према сазнањима нашег листа Трифуновић је искључен из саобраћаја и против њега су поднете две прекршајне пријаве.

Сергејев друг умешан и у четвороструко убиство?
Према нашим сазнањима, Игор Раденовић је био означен као лице које је било умешано у убиство 2015. у Шведској, када су убијени Милорад Никић, Едис Алихоџић, Дејан Мандић и Луна Мандић (четири године, ћерка Дејана Мандића), тако што је испод аутомобила марке „волво“ постављен експлозив, који је активиран док су жртве налазиле у колима. Као осумњичени је био означен Сенад Ибрахимовић ,кога је, наводно, злостављао убијени Алихоџић. Ибрахимовић је, наводно, довео своје пријатеље из Црне Горе у Шведску ради убиства једног лица, а неколико недеља након експлозије, Раденовић је виђен са Ибрахимовићем у Гетеборгу.

Трифуновић имао саобраћајку пре два месеца
Сергеј Трифуновић је средином јуна слетео с пута у селу код Крагујевца, након што је изгубио контролу над возилом. Према незваничним сазнањима, у несрећи је повређена девојка која је седела на месту сувозача. Он није повређен у овом удесу.

Дрогу шверцовали преко „Вестерн униона“
Према оперативним сазнањима од пре пет година, Раденовић се доводио у везу с кријумчарењем наркотика који су плаћани преко „Вестерн униона“. У периоду од маја 2012. до фебруара 2013. извршен је пренос неколико десетина хиљада евра на име различитих особа у Србији и Црној Гори.

Извор: Ало