НАЈСТРАШНИЈА ТАЈНА СВИХ ВРЕМЕНА: РАТ ЈЕ БИО НАМЕШТЕН а ево ко је био Хитлер, шта и за кога је радио

Наметала су се питања зашто је Јапан напао САД уместо да нападне Русију, зашто нацисти нису схватили да су њихове комуникације пробијене, зашто Хитлер није освојио нафтна поља Русије и Блиског истока када је имао прилику, зашто шеста армија није смела да се повуче из Стаљинграда итд. Одговор на та питања је данас јасан као дан: рат је био намештен.

Зашто се Хитлер, архинепријатељ јеврејских банака, правио као да није знао да Ротшилди контролишу Енглеску и Америку, иако су то сви знали. Логичније би било да у том случају Енглеска буде нападнута пре Русије, али ….

Књига Грега Халета под називом „Хитлер је био британски агент“ из 2005. године представља теорију по којој су окултни магови желели да поробе човечанство и успоставе јединствену светску власт.

Халетова тврдња да је Хитлер британски агент је заснована на сведочењу тајновите мреже пензионисаних обавештајних агената. Иако нема документоване доказе, Халет представља прилично логичне претпоставке.

Адолф Хитлер је био у Енглеској од 1912. до 1913. године, што је навела његова снаја у својој књизи: „Мемоари Бриџет Хитлер“ из 1979. године. Историчари и биографи су потпуно игнорисали ову чињеницу.

Халет је навео да је Хитлер од фебруара до новембра 1912. године обучаван у Британској војној школи за психолошке операције у Тавистоку у Девону и у Ирској. „Ратним машинама је потребан рат, а то значи да су им потребни добро обучени дупли агенти који ће бити њихове марионете“, написао је Халет.

Хитлерова снаја је навела да је он изгледао потпуно другачије када је посетио њу и њену породицу после тога. „Деловао ми је болесно. Стално је читао, али не књиге већ некакве памфлете на немачком језику. Не знам шта је у њима писало нити одакле их је добио“, написала је она. Халет тврди да су то била упутства за обуку из Тавистока.

Када Халет каже да је Хитлер био британски агент, он мисли заправо да је он радио за Илуминате, масонски култ супер богатих банкара који контролишу испреплетану мрежу картела, а чије је седиште у Лондону.

Халетове теорије би могле да објасне многе неочекиване догађаје у Другом светском рату. На пример, зашто је Хитлер дозволио да 335.000 савезничких војника побегне у Данкирку?

Нацистички тријумф у фебруару 1940. године је био као завршетак прве рунде. Илуминати нису намеравали да заврше меч тако брзо, нити да пусте нацисте да победе.

На лето 1940. године, када су нацисти контролисали Европу и када је Велика Британија била у габули, шеф нацистичке обавештајне службе Абвер, адмирал Вилхелм Канарис, рекао је румунском министру спољних послова, Микаелу Стурџи, да остане неутралан пошто Енглеска „треба да добије рат“. Он је исто поручио и шпанском диктатору Франку.

Читај даље — 1 2

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: