Издвајамо Свет

ПОМЕТЊА НА КОСОВУ НАКОН ПОБЕДЕ ТРАМПА: Шиптари у паници склањају споменик Клинтону из Приштине!

Страх од победе Доналда Трампа на председничким изборима у Сједињеним Државама и даље се шири.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међу онима које је од момента проглашења победе Трампа обузео страх, неверица, пометња, а њих је заиста пун овај клинтоновско-бушовски свет, и Албанци су у Албанији, али и Албанци у такозваној и самопроглашеној држави Косово.

Наиме, како Интермагазин сазнаје из незваничних извора, у Приштини је ових дана завладала права паника: шта ће да ураде с монументалним спомеником бившем америчком председнику Билу Клинтону?

Сад су и шиптарски челници, од којих ће многи, ако буде правде, бити изведени пред недавно основани суд за злочине над Србима и другим неалбанцима, свесни да су подигли споменик човеку који је сејао ратове по свету, чије су војне армаде поубијале стотине хиљада невиних становника у многим државама света, који је пуних 78 дана, самовољно, бомбардовао Србију, српску јужну покрајину најжешће, и у бомбама сејао уранијум, убијао, рушио и уништавао…

И, јавила се идеја да се споменик њиховом „доброчинитељу“ уклони. Што пре то боље.

Јер није искључено да ће нови амерички председник пожелети да једног дана посети Европу, па би се могло десити да оде и у Приштину. А у Приштини се шепури Клинтон.

И то је сад за Шиптаре на Косову и Метохији питање свих питања.

 

Извор: Интермагазин