Издвајамо Србија

НИКОЛИЋ: Не дозвољавам поделу Србије,од договора с Вучићем не одустајем!

Фото: Јутјуб

Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас за Курир да не одустаје од договора са Александром Вучићем. Он је истакао и да не жели да коментарише нападе на њега који, како каже, трају данима.

– Сви који ме ових дана провлаче кроз блато које су сами створили ме не интересују и не заслужују да им се обратим на било који начин. Већина дневних новина лаже данима против мене. На мене ништа не може да утиче и определи ме да одустанем од договора са Александром Вучићем и СНС – поручује Николић ексклузивно за наш лист.

Према речима председника, кампања је добра прилика да се види ко ће коме да да простор.

– Не нападам никога, не ширим никакве лажи, ничијој породици или било чијим пријатељима не загорчавам живот или угрожавам слободу. С правом очекујем само да објаве и моје мишљење, а ових дана медији су подељени на довољно објективне и оне који служе некоме. Никада нисам тражио нити имам медије који би објављивали само оно за шта им се учини да је у моју корист – каже Николић.

Он истиче да је дужан да заштити своје пријатеље и породицу.

– Нећу се раставити са својом љубављу према СНС и пријатељством према Александру Вучићу. Дужан сам да сада угрожене своје пријатеље, а нарочито своју породицу и одрасле унуке сачувам од уништавања живота. Хоћу да помогнем да у Србији одмах престане сукоб који је отпочео пре расписивања избора, зато што бисмо после избора могли да имамо Србију заувек подељену – поручио је председник Николић.

Извор:Курир.рс