loading...
Издвајамо Србија

ДВЕРИ: Верујемо да нас је синоћ све било срамота

Верујемо да нас је све било срамота док смо гледали монодраму у којој Александар Вучић гази, вређа и понижава водитељку РТС-а Оливеру Јовићевић и као новинара и као жену.

У емисији ”Упитник” на РТС1, Александар Вучић је поново показао изузетан глумачки таленат глумећи, овога пута, целовечерњу монодраму. Новост овог драмског наступа била је у нечему што је изазвало осећање срамоте код гледалаца у Србији, а то је степен понижења коме је од стране премијера била изложена позната водитељка РТС-а, Оливера Јовићевић.

Оливера Јовићевић је директно гажена, вређана и понижавана од стране председника Владе Републике Србије, чиме је она увређена и као новинарка и као жена. Ово није први пут, да Александар Вучић понижава новинаре РТС-а, чиме дубоко унижава и углед премијера.

Оливера Јовићевић није добила могућност да у сопственој емисији постави једно целовито питање председнику Владе, а камоли да потпитањима онемогући његову испразну демагогију. Свако њено питање Вучиће је прекинуо у пола реченице и причао шта је хтео и колико је хтео.

У ванредној емисији нисмо добили одговоре које смо толико очекивали: ко су атентатори, ко су ухапшени и протерани шпијуни, ко је рушио Мила Ђукановића, ко је послао генерала Дикића у ЦГ… Једино смо закључили да је за Александра Вучића изузетно важно да подржи Мила Ђукановића.

У једном тренутку, стекли смо утисак да се Оливера Јовићевић осећала као гост у емисији Александра Вучића и да се постидела шта је доживела као професионалац.

Посебно је било бедно и јадно када је премијер у једном тренутку директно напао водитељку за све и свашта, а да је добро знао да она као професионалац нема право да му одговори.

Подсећамо јавност да Александар Вучић већ пет година није изашао ни на један телевизијски дуел. Зато га позивамо да као мушкарац изађе на ТВ дуел, а не да се иживљава над новинаркама.

Информативна служба Српског покрета Двери

loading...