Свет

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Судови признали да вакцина узрокује АУТИЗАМ!!

Здравствене власти индиректно су признале ово застрашујуће сазнање када су још 1950. јавно навели да рубеола (која је један од састојака ове вакцине) узрокује аутизам.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О овоме нећете чути у масовним медијима, међутим ‘Федерални суд за вакцине’ (Тхе федерал Ваццине Ињурy Цомпенсатион Програм) опет је у тајности признао да ММР вакцина (комбинација оспица, заушњака и рубеоле) заиста, узрокује аутизам.

У недавно објављеном решењу, потпуно цензурисаном за јавност дечак Рyан добио је стотине хиљада долара, након што је судски утврђено да је ММР вакцина довела до потврђене дијагнозе енцефалитиса а касније и до аутизма, пише Хуффингтон Пост.

Десетогодишњи Рyан Мојаби прво је оболео од енцефалопатије (упале мозга) пар дана након што је 2003. године примио дозу ММР вакцине, а доказано је да је након тога оболео од аутизма.

“Рyан је претрпио повреду од Законом одређене вакцине – а то је енцефалитис у року од пет до петнаест дана од дана примања вакцине ,” признало је америчко министарство здравства и социјалног старања (ХХС).

‘Овај случај прикладан је за новчану накнаду’, додаје се у образложењу Суда. Међутим, иако су и америчка Влада и Суд признали да је ММР вакцина узроковала енцефалитис, они јавно не желе иступати а не желе ни документе дати на увид јавности, па је јасно да се нешто скрива од очију јавности.

Кад би документе дали на увид морали би и јавно признати да вакцина узрокује аутизам, као што су то били присиљени учинити у Енглеској. Но, америчкој јавности довољно је и то да је Суд признао тешка обољења дечака Раyана након примања вакцине, па је ова вест одјекнула као изванредна за све оне који годинама покушавају ‘родитељима’ отворити очи. Колико је дјеце након вакцине оболило од енцефалитиса, менингитиса, аутизма, астме и других поремећаја након вакцинисања, а да родитељи из незнања то нису повезали с вакцином?

Само један изразито мали број људи чија дјеца оболе, одлучују се на мукотрпну борбу са судовима и фармацеутском индустријом и ту је кључ свега. Незнање јавности о могућим компликацијама обесхрабрује родитеље у борби против индустрије вакцина. Због тога се толико ради на заташкавању те директне везе вакцина и аутизма те многих других неуролошких поремећаја, упозорава Натурал Неwс.

Већ је потврђено да ММР узрокује аутизам у Енглеској али ви не знате ништа о томе!

Заправо, шокантно је и неверојатно колико медији прећуткују вести које нису у складу с корпоративним научним преварама. Скривени документи који су више од 20 година били уклоњени од јавности потврђују да ММР вакцина против заушњака, оспица и рубеоле, које је нашло своје место у обавезном календару вакцинисања, заправо узрокује аутизам; а супервизори, директори, фармацеути и Власти земаља итекако су с тиме упознати.

Наиме, након што су у Енглеској поднели захтев за издавањем документа, по закону на право информација, енглеско Министарство здравља било је присиљено издати поверљиве документе из којих произлазе детаљи изворног одобрења ове вакцине из 1980. године. Ти документи показали су да широко распрострањена вакцина једног од највећих произвођача вакцина у свијету, твртке Глаxо Смитх Клине које је произвело спорно ММР вакцина узрокује нуспојаве попут енцефалитиса (упале мозга) и аутизма, а што је најбоље из документа се јасно види да је произвођач о томе јасно извештен још давних година.

Забринути да британска Власт намјерно задржава информације далеко од очију јавности о ММР вакцини, ФИОА (Фреедом оф Информатион Ацт) поднио је захтев за овим документима.

А учинили су то јер је уочено да огроман број вакцинисане деце све више оболева од цревних обољења, болести мозга и аутизма који се од пре повезују с овом вакцином. На жалост, њихов захтев био је у потпуности оправдан јер документи јасно показују да вакцина узрокује аутизам.

‘Када су се догодили случајеви тешке упале мозга, аутизма и других нуспојава, Министарство здравља је платило одштету’, признала је Тина Цхеатхам, саветница администратора ‘Управе за здравствене услуге’ америчког Министарства здравства и социјалног старања,новинарки Схарyл Атткиссон с ЦБС Неwс-а. ‘Енцефалопатија изазива аутистичне нападе и аутистично понашање код дјеце, али и изазива све друге болести које су с аутизмом повезане’.

Здравствене власти индиректно су признале ово застрашујуће сазнање када су још 1950. јавно навели да рубеола (која је један од састојака ове вакцине) узрокује аутизам.

Ово признање је од изузетне важности за све родитеље који у овом тренутку у Хрватској и Србији не могу одлучивати хоће ли вакцинисати своје дете или не, јер енцефалопатија, односно скупни назив за обољење мозга узрокује аутизам и врло је честа нуспојава ове вакцине – што се наводи у поверљивим документима који су након 20 година изашли на светло дана. Фармацеутска компанија Глаx оСмитхКлине, у сарадњи с британском Влада, тајили су ове документе, чак и онда када је др. Андреw Wакефиелд изнио у јавност стравичне бројке које су доказале узрочно-посљедичну везу ММР вакцине с аутизмом. Такво понашање јасно доказује плански намјештено тровање и разболијевање човјечанства које спроводе фармацеутске индустрије у договору са светском Владом.

‘Рубеола (конгенитални синдром рубеоле), један је од ретко доказаних узрочника аутизма’, рекао је др. Wалтер А. Оренстеин – бивши помоћник главног хирурга и директор Програма националне имунизације у 2002. години – у писму британском главном медицинском службенику, врховном водитељу Одела за здравство.

‘Вирус рубеоле је један од ретких познатих узрока аутизма’, изјавио је ЦДЦ на својим интернетским страницама под ‚ФАQ’ (фреqуентлy аскед qуестионс, често постављана питања) о ММР вакцини и аутизму.

Др. Јулие Гербердинг, која је тренутно водитељица одела за вакцинисање у фармацеутској компанији Мерцк, признала је да деца могу након вакцинисања развити аутизам. Најмање 20 посто случајева аутизма изазваних вакцином повезани су с митохондријском дисфункцијом итд, но унаточ овим признањима јавност није отворила очи и своју децу без размишљања предају у руке ових застрашујућих еугеничара, пише копп.онлине.

 

Извор: (Zrinka K. / Dnevnik / Vaseljenska TV)