Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНО! НАПРЕДЊАЦИ МУ ДАЛИ ПОСАО ПА ХТЕЛИ ДА ГА РЕКЕТИРАЈУ А ОН ИМ ОДБРУСИО: Вучићу набијем и тебе и СНС на..

Борис Векић, који је добио посао на Царини преко Српске напредне странке, написао је статус на друштвеној мрежи Фејсбук жалећи се на покушај „рекетирања“ од стране ове странке. Наиме, како тврди, био је уцењен да сваки месец даје одређену своту новца СНС – у, а како није пристао остао је без посла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његову поруку преносимо у целости.

„Пре тачно годину дана сам добио посао преко СНС да радим на Царини. Уговори су били од по четири месеца. Када сам потписао последњи уговор, стигао ми је позив да морам да дам од плате 1000 динара за помоћ странци, која већ има буџет, али ето мало им је. Пре тога су уцењивали, мораш на овај митинг, на овај састанак итд.

Пре све те приче мој отац је хуманитарно радио репарацију једне ромске куће у Челареву у сарадњи са СНС-ом. Договор до краја није испоштован, материјал комплетан није плаћен. Када сам одбио да дам 1000 динара од своје плате, која износи 23.800, јер имам дете од годину дана и шест месеци и трудну жену која не ради и да од тога још доплаћујем за путне трошкове, они су ми рекли да не разумем ситуацију и да имам погрешно виђење целе ситуације. Од тог дана никакав позив, нити поруку од њих нисам добио.

Нису ме обавештавали о састанцима ни акцијама, апсолутно ништа. Богу хвала. Знао сам одмах да од уговора нема ништа.

Класично РЕКЕТИРАЊЕ од стране странке. Сад ће избори за савет месне заједнице у Челареву и надам се да СНС неће бити у већини. Потрудићу се да тако буде. Усрана смо држава. Могао сам као сви дати те паре и ћутати, али да је више људи који одбијају не би нам била корумпирана држава. Набијем на к…. ВУЧИЋУ све твоје сараднике, као и целу СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ.

Надам се да нећете још дуго. Општина Бачка Паланка је то показала… Само напреДНО…

 

Извор: Опозиционар