Занимљивости Издвајамо

НЛО ловци открили три куле на Марсу, које су усклађене као пирамиде у Гизи, верују да су вештачке… (ВИДЕО)

Смештене у подручју Терра Меридиани, истраживачи су приметили три масивне “куле“ на површини Марса које су тако савршено усклађене, као и пирамиде у Гизи на Земљи, те марсовске куле изгледају као да опонашају сазвежђе Орион.

НЛО ловци су наишли на још једно бизарно откриће на површини црвене планете.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај пут, уфолози су приметили три необичне, перфектно поређане “куле“ на површини Марса.

Неки су чак приметили да оне сабласно подсећају на положај пирамида у Гизи и да као и оне опонашају три главне звезде у сазвежђу Орион.

Да, црвена планета је пуна изненађења која већина нас не може да разуме.

Док постоји безброј ствари које се налазе на површини Марса а које личе на објекте, структуре, па чак и споменике, оне на крају нису ништа друго него пареидолија.

Међутим, постоји доста необичних открића која се не могу објаснити као пареидолија.

Такво откриће могу бити три недавно пронађене куле на површини Марса.

Снимак на YоуТубе-у, постављен од стране мундодесцоноцидо, показује три перфектно поређане куле на површини црвене планете. Видео снимак објашњава где су пронађене куле и шта би оне могле бити.

Говорећи у видеу, кустос канала Хосе Луис је рекао: “Истраживањем неких слика са Марса, недавно смо пронашли ред великих кула које се налазе у марсовској области Терра Меридиани.“

“Због својих необичних карактеристика, верујемо да су вештачког порекла.“

“У снимку ћемо вам показати све невероватне информације и доказе, као и анимиране 3Д моделе који ће вам омогућити да правилно процените информације које предлажемо.“

Занимљиво је да је специфична слика која јасно показује три “објекта“ истурена на површини Марса, направљена 1999. године, и од тада су ове наводне структуре могле бити значајно измењене непријатељским временским условима на Марсу.

Такозване куле се налазе у Терра Меридиани региону на Марсу, што је случајно, исти регион који је одабран за место слетања познатог НАСА-иног Кјуриосити ровера.

 

Скот Варинг са УФО Сигхтингс Даилy, је говорио о овом открићу:

“Постоји читава планета пуна зграда и артефаката да буду откривени на Марсу. Ево га фантастичан пример који је постављен на YоуТубе од стране корисника Мундодесцоноцидо.

Он је пронашао три куле које изгледају да су високе 1,5 км, или више. Све изгледају као да су добро направљене јер ни једна није уништена.

Оне би и биле савршене за постављање људске базе на Марсу… ако су празне, наравно.“

Недавно је велики број појединаца проговорио о Марсу и како је црвена планета можда гајила напредне ванземаљске цивилизације хиљадама, ако не и милионима година пре.

Др Џон Бранденбург, који има докторат у теоријској физици плазме са Универзитета у Калифорнији и који тренутно ради као плазма физичар, верује да су у прошлости постојале напредне ванземаљске цивилизације на Марсу и да су избрисане нуклеарним нападима у прошлости.

Према речима др Џона Бранденбурга, има довољно доказа који доказују да су најмање две главне нуклеарне експлозије десиле на површини црвене планете у далекој прошлости.

Теорија коју је предложио др Бранденбург се заснива на траговима уранијума и торијума који су регистровани на површини Марса.

Ова марсовска цивилизација је избрисана од стране друге непријатељске ванземаљске расе из неког другог места у свемиру. Др Бранденбург упозорава да би наша цивилизација могла да се суочи са истом судбином.

 

Извор: Wебтрибуне.рс